top of page

Ce calculatoare putem sa cumparam cu un buget sub 1000 de lei?

Ce calculatoare putem sa cumparam cu un buget sub 1000 de lei? Daca va puneti aceasta intrebare inseamna ca nu dispuneti de un buget mai mare de 1000 de lei pentru achizitia unui calculator. Cu aceasta suma, veti putea achizitiona un calculator nou cu o configuratie modesta. Insa la fel de bine ati putea sa achiztionati un calculator cu o configuratie buna.

Cum este posibil? Cumparand un calculator second hand. Stim ca nu toata lumea este incantata de lucrurile la mana a doua insa in cazul electronicelor cumparate din magazine autorizate situatia poate fi diferita. Aceste calculatoare sh, cu toate ca sunt utilizate, sunt functionale si in stare foarte buna. Exista magazine online specializate pe comercializarea de calculatoare la mana a doua iar avantajele clientilor sunt multiple.

Pe langa pretul redus, beneficiati si de garantie de minim 12 luni si puteti obtine si reduceri prin programul rabla, daca alegeti vanzatori care au acest program in functiune.

Cautati magazinele online cu programul rabla daca aveti un calculator vechi acasa, sau un laptop defect sau un monitor defect ori alte componente electronice. Acestea va pot aduce reduceri.

Ce configuratie are un calculator de 1000 de lei?

Plecand de la premiza ca aveti un buget de 1000 de lei, trebuie sa luati in considerare ca un calculator are nevoie si de un monitor lcd cat si de periferice precum mouse si tastatura, acestea din urma fiind pana in 50 de lei ambele. Dar un monitor nu este chiar ieftin, decat daca il cumparati de la acelasi vanzator precum si calculatorul.

Un monitor second hand cu o diagonala de 17 inch costa intre 100 si 200 de lei. Astfel pentru calculator, va ramane efectiv suma de 800 de lei. Cu acest buget veti cumpara un calculator sh cu procesor i3 sau i5, cu un cip video integrat decent, 4 gb de memorie ram si un hard disk de 500 de gb. Desigur ca veti avea si minim 2 porturi usb iar daca alegeti un calculator cu o placa de baza mai moderna, puteti face si imbunatatiri in viitor, adaugand placa video dedicata si mai multa memorie ram.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page