top of page

Despre importanta curatarii laptopului!

Curatarea laptopului este o operatiune ce ar trebui facuta cel putin o data pe an pentru ca laptopul sa functioneze optim. Un laptop necuratat este predispus la defectare din cauza temperaturilor mari dezvoltate in interior, situatie posibila din cauza prafului si mizeriei acumulate in interior, mizerie care obtureaza caile de ventilatie.

Folosind in continuare un laptop la care sistemul de ventilare nu lucreaza corespunzator, veti risca sa defectati laptopul. Aceasta situatie poate fi evitata printr-o operatiune simpla si ieftina, curatarea costand intre 50 si 100 de lei, depinzand de laptop dar si de locatia in care va aflati, preturile in alte orase putand fi mai mici decat in capitala.

Ce include curatarea?

Curatarea laptopului include desfacerea carcasei si a placii de baza(acolo unde este cazul) pentru a ajunge la cipurile video, northbridge, southbridge si procesor. Se va inlocui pasta termoconductoare pe aceste componente, se va curata laptopul in interior folosind o suflanta cu aer dupa care laptopul se va monta la loc si se vor testa temperaturile pentru a ne asigura ca laptopul functioneaza mai bine si la temperaturi mai mici fata de starea de dinaintea curatarii.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page