top of page

Protejeaza datele din laptop pentru a nu ajunge la recuperare!

Multe persoane sunt interesate de pastrarea datelor in siguranta pe un laptop si din acest motiv sunt in cautarea unor solutii din acest punct de vedere. In aceste conditii este indicat sa luati in calcul posibilitatea de a opta pentru copierea tuturor fisierelor importante pentru un alt suport de stocare. Printre aceste meotde de stocare putem aminti hard disk-uri externe, ssd, stick-uri, carduri de memorie sau cloud.

Totodata este indicat sa faceti in mod constant backup pentru datele dumneavoastra, deoarece in aceste conditii veti avea siguranta ca sunt protejate. In situatia in care hard disk-ul se va defecta, atunci documentele dumneavoastra vor fi in siguranta, in cazul in care bineninteles au fost protejate prin metodele de mai sus.

recuperare date hdd

Poate parea o misiune destul de dificila, insa salvarea datelor este foarte importanta in cazul in care vom dori sa dispunem mereu de ele si sa nu le pierdem. In cazul in care acest lucru se intampla atunci este nevoie sa optam pentru serviciile de recuperare date oferite de un service pentru laptopuri. Insa defectiunile aparute la nivelul hard disk-ului pot fi multiple ceea ce inseamna ca nu exista o siguranta de 100 % ca datele dumneavoastra vor fi recuperate in intregime. Multe persoane iau in calcul in aceasta perioada posibilitatea de a arhiva documentele si de a le stoca pe un cont de cloud.

In aceste conditii, daca veti opta pentru metoda de stocare in cloud, atunci veti avea posibilitatea de a beneficia de conturi gratuite pe internet unde va puteti tine datele in siguranta. Printre aceste platforme pe care este indicat sa va faceti cont pentru a va mentine datele in siguranta putem aminti Google Drive sau Dropbox. Acestea sunt cel mai des utilizate. In cazul in care spatiul nu este suficient pentru datele pe care veti dori sa le stocati, atunci puteti face un upgrade platit. Tinand cont de acest detalii, veti avea posibilitatea de a va mentine mereu datele de pe laptop in siguranta.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page