top of page

Display defect? Cauze defectare si sfaturi pentru inlocurie.

Serviciul de inlocuire display laptop este unul dintre cele mai solicitate servicii in cadrul unui service pentru laptop-uri. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca defectiunile aparute la nivelul display-ului pot fi multiple iar display-ul este una dintre piesele cele mai predispuse la defectare.

Un laptop reprezinta un echipament destul de fragil ce se poate defecta in orice clipa, iar motivele sunt multiple. De cele mai multe ori display-ul se strica ca urmare a contactului cu lichide, sau a functionarii deficitare pentru componentele interne. Insa, in cazul in care veti colabora cu un service specializat in acest domeniu, veti primi serviciile dorite, in ceea ce priveste functionarea display-ului.

Atentie la demontarea display-ului!

In ceea ce priveste procesul de inlocuire a unui display laptop este indicat sa inlaturam bateria si cablul de alimentare. Apoi se vor scoate suruburile ce tin display-ul de capac, pentru ca mai apoi sa desprindem cadrul din plastic pentru a elibera lcd-ul. In cadrul acestei etape, trebuie sa ne asiguram de faptului ca nu tragem cablurile de conectare, deoarece este important sa le deconectam corect. Acum vom afla care este modelul de fabricare a lcd-ului vechi pentru a gasi o solutie optima de inlocuire a acestuia. In ceea ce priveste inlocuirea este necesar sa luam display-ul nou pentru o pozitionare corecta in locul celui vechi. Apoi, conectam cele doua cabluri, dupa care vom pozitiona cadrul din plastic si il vom fixa cu suruburile acestuia.

Dupa ce aceste etape pentru inlocuirea unui display laptop au fost puse in practica, nu ramane decat sa verificam daca display-ul functioneaza corect, iar in acest sens, trebuie sa redeschidem laptopul si sa testam display-ul. Acestea sunt principalele etape ce se vor pune in practica in ceea ce priveste inlocuirea unui display laptop. Insa, pentru a primi serviciile dorite, este foarte important sa va asigurati de faptul

bottom of page