top of page

Cumparati un laptop sh si economisiti bani!

Utilizatorii romani nu sunt foarte obisnuiti cu electronicele second hand, in special cu laptopurile si calculatoarele insa incet, aceste produse devin mai cautate. Principalul motiv este legat de reducerea bugetului alocat achizitiei unui laptop. Daca alegeti un laptop sh, nu veti mai avea nevoie de un buget mai mare de 1200 de lei, desigur, daca nu aveti pretentii ridicate in ce priveste memoria video dedicata in combinatie cu alte atuuri precum procesor i7 si ssd.

V-am trezit interesul? Oare ce laptop sh ati putea cumpara cu 1200 de lei? Acest buget ar fi suficient pentru a va asigura achizitia unui laptop sh perfect functional, cu procesor i5 sau i7, 500gb de stocare pe hard disk si cel putin 4 gb de memorie ram.

Pe langa aceasta configuratie care poate fi utilizata atat la mutlitasking cat si la unele jocuri moderne precum fifa 2017 sau dota. Puteti testa aceste aspecte in perioada de 30 de zile sau 15, in functie de fiecare magazin, perioada de retur in care puteti returna produsul fara sa precizati vreun motiv.

De regula beneficiati si de un cadou atunci cand cumparati un laptop sh cu o asemenea valoare iar majoritatra vanzatorilor ofera si livrearea gratuita!

Puteti opta pentru verificarea coletului, pentru a va asigura ca laptopul a ajuns in stare buna dupa transport.

Cautand cel mai bun pret si cea mai buna oferta, veti cumpara un laptop suficient de performant, pentru a va ajuta in taskurile zilnice si fara sa il mai schimbati pentru urmatorii 2-3 ani.

bottom of page