top of page

S-a defectat monitorul lcd? Repara-l sau cumpara altul sh.

Atunci cand monitorul lcd se defecteaza, fie trebuie sa il reparam fie sa cumparam altul, intrucat fara acesta nu vom putea utiliza calculatorul.

Un monitor lcd nu este chiar ieftin si poate costa de la 300 de lei in sus, depinde de tipul monitorului, producator si diagonala.

Daca doriti sa nu cheltuiti prea multi bani pe un monitor, aveti doua varianta mai ieftine. Fie il duceti la reparat la un centru de reparatii monitoare lcd fie achizitionati un monitor second hand.

Daca reparatia monitorului costa 50 de lei, se renteaza sa il reparati, decat sa platiti 400 de lei pentru un monitor nou. Daca reparatia depaseste 100 de lei, iar monitorul nu este unul de top la care sa renteze reparatia, alegeti sa cumparati un monitor second hand cu aproape aceeasi bani.

Un monitor sh cu diagonala de 15 inch se gaseste si la 100 de lei, astfel economia pe care o veti face in comparatie cu achizitia unui monitor nou, este indiscutabila. Orice achizitie de la firme autorizate, va fi insotita de un certificat de garantie. Astfel, chiar daca produsele sunt second hand, veti avea garantia ca functioneaza si ca in eventualitatea unor probleme ce nu tin de dvs, acestea vor fi rezolvate in baza garantiei.

Desigur, daca scapati monitorul pe jos, daca varsati lichide in ele sau daca ii spargeti ecranul, acesta nu va fi reparat in baza garantiei , intrucat aceste tipuri de defecte nu sunt acoperite de garantie, dar asta stiati deja si se aplica si la produsele noi cumparate din marile magazine.

S-a defectat monitorul lcd? Repara-l sau cumpara altul sh si vei economisi cateva sute de lei!

bottom of page